Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Octy a nálevy » Nálev na hermelín

Nálev na hermelín

Nálev na hermelín je olejový nálev s extrakty koření pro nakládání hermelínů a jiných zrajících sýrů. Stačí přidat sýr a cibuli. Nálev je lehce pikantní. Jedná se o přírodní produkt

objem = 1l
obsah soli 7g/1000ml

Etiketa nálevu na hermelín

Nálev na Hermelín - Etiketa

Recept na nakládání hermelínu

Hermelín rozpůlíme podélně, případně nakrájíme na čtvrtky. Naskládáme do sklenice a přidáme cibuli. Vše zalijeme naším nálev tak, aby hermelín byl zatopený. Sklenici uzavřeme a vložíme do lednice a necháme min.7 dní uležet.

Další využití olejového nálevu

Olejový nálev lze využít i na dochucování jiných dobrot, např. skladování sušených rajčat, přípravu rybích matjesů nebo naložených cuket.

Recepty s použitím olejového nálevu

Naložení sušených rajčat:

Poté co si připravíte sušená rajčata je nutné je nějak konzervovat, aby vydržela, co nejdéle. Jedním ze způsobů je naložení do oleje a k tomu vám ideálně bude sloužit náš olejový nálev, který díky skladbě koření Vám sušená rajčata ještě více ochutí.

Příprava cuketových matjesů

Oloupanou cuketu nakrájíte na větší kostičky, cibuli na proužky a zalijete naším nálev a min. 3 dny nechat v lednici proležet!

Matjesy s cibulí

Opracované a uležené rybí filety nakrájíme dle naší libosti a promícháme s cibulí, přidáte náš olejový nálev a důkladně vše promícháte a poté naskládáte do sklenic.
Necháte týden uležet a můžete konzumovat.

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

5.12.18

Informace k vánočnímu provozu ve společnosti AROMKA BRNO s.r.o.

Vánoční provoz

13.09.18

Od léta plníme nálev na okurky do nových lahví.

Nová lahev na nálev na okurky

1.06.18

Ve středu 6.6.2018 od 12:00 hod., bude společnost AROMKA BRNO,s.r.o. uzavřena.

Ve středu 6.6. omezení provozu