Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Octy a nálevy » Nálev na hermelín

Nálev na hermelín

Nálev na hermelín je olejový nálev s extrakty koření pro nakládání hermelínů a jiných zrajících sýrů. Stačí přidat sýr a cibuli. Nálev je lehce pikantní. Jedná se o přírodní produkt

objem = 1l
obsah soli 7g/1000ml

Etiketa nálevu na hermelín

Nálev na Hermelín - Etiketa

Recept na nakládání hermelínu

Hermelín rozpůlíme podélně, případně nakrájíme na čtvrtky. Naskládáme do sklenice a přidáme cibuli. Vše zalijeme naším nálev tak, aby hermelín byl zatopený. Sklenici uzavřeme a vložíme do lednice a necháme min.7 dní uležet.

Další využití olejového nálevu

Olejový nálev lze využít i na dochucování jiných dobrot, např. skladování sušených rajčat, přípravu rybích matjesů nebo naložených cuket.

Recepty s použitím olejového nálevu

Naložení sušených rajčat:

Poté co si připravíte sušená rajčata je nutné je nějak konzervovat, aby vydržela, co nejdéle. Jedním ze způsobů je naložení do oleje a k tomu vám ideálně bude sloužit náš olejový nálev, který díky skladbě koření Vám sušená rajčata ještě více ochutí.

Příprava cuketových matjesů

Oloupanou cuketu nakrájíte na větší kostičky, cibuli na proužky a zalijete naším nálev a min. 3 dny nechat v lednici proležet!

Matjesy s cibulí

Opracované a uležené rybí filety nakrájíme dle naší libosti a promícháme s cibulí, přidáte náš olejový nálev a důkladně vše promícháte a poté naskládáte do sklenic.
Necháte týden uležet a můžete konzumovat.

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

21.12.18

Krásné prožití svátků vánočních v kruhu těch nejbližších

Nový rok 2019

5.12.18

Informace k vánočnímu provozu ve společnosti AROMKA BRNO s.r.o.

Vánoční provoz

13.09.18

Od léta plníme nálev na okurky do nových lahví.

Nová lahev na nálev na okurky