Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Produkty » Prášková aromata

Prášková aromata

Prášková aromata jsou výrobky obsahující aromatické látky a přípravky, které se používají k aromatizaci potravinářských výrobků.

Nejvhodnější použití je tam, kde chceme docílit požadované vůně a chuti bez přídavku surovin živočišného původu či odpovídajících surovin. Tato aromata vznikají smícháním aromatických látek nebo aromatických přípravků v sypké podobě a s požadovaným nosičem.

S výjimkou aroma vepřových jater se jedná o výrobky rostlinného původu, a pokud je nosičem sůl, tak i bez alergenů.

Nejčastěji se používají k ochucování vegetariánských výrobků, snacků, brambůrek.

Prášková Aromata
číslo název výrobku nosi4 kg/100 kg trvanl.
5333536 Aroma cibule sůl a škrob dle užití 3 měs.
5333057 Aroma na rajský protlak mouka/sůl 0,1 - 0,2 3 měs.
5333540 Aroma Slanina B mouka 0,05-0,1 3 měs.
5333542 Aroma Slanina S sůl 0,05-0,1 3 měs.
5333535 Aroma šunka sůl a škrob dle užití 3 měs.
5354003 Aroma sýr sůl 0,2 3 měs.
5354006 Aroma sýr a bylinky sůl 0,2 3 měs.
5333113 Aroma vepřová játra mouka 0,3 - 0,5 6 měs.
5333541 Aroma cibule B mouka dle užití 3 měs.
5333534 Aroma cibule S sůl dle užití 3 měs.
53335448 Aroma šunka S sůl dle užití 3 měs.

Informace pro odběratele

Po dohodě s odběratelem je možno vyrobit prášková aromata dle receptury či speciálních požadavků zákazníka tak, aby námi vyrobený produkt přesně splňoval představy odběratele.

Prášková aromata se plní do několikavrstevných potravinářských papírových pytlů, jejichž vnitřní strana je laminována, nebo do jiných vhodných nezávadných obalů, např. PE pytlů.

Výrobky se skladují v suchých a čistých místnostech, chráněny před účinky denního světla, při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 75%.

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

13.09.18

Od léta plníme nálev na okurky do nových lahví.

Nová lahev na nálev na okurky

1.06.18

Ve středu 6.6.2018 od 12:00 hod., bude společnost AROMKA BRNO,s.r.o. uzavřena.

Ve středu 6.6. omezení provozu

28.05.18

V sekci ke stažení se můžete seznámit s naším Prohlášením o ochraně osobních
údajů.

GDPR - ochrana osobních údajů