Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Produkty » Emulze

Emulze

Emulze jsou kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných a potravinářských výrobků.

Vyráběné emulze

Emulze
číslo název výrobku nosič l/100 kg trvanlivost
5332427 Emulze Vysočina emulze 0,5 6 měs.
5332607 Emulze Vepřová játra emulze 0,3 - 0,5 6 měs.
5332405 Emulze špekáčky emulze 0,5 6 měs.
5332605 Emulze Paprikáš velmi ostrý emulze 0,5 6 měs.
5334001 Emulze Paprikáš emulze 1,2 6 měs.
5332417 Emulze Paprika sladká emulze jako př. koření 6 měs.
5332557 Emulze Majoránka emulze jako př. koření 6 měs.
5332556 Emulze Kmín emulze jako př. koření 6 měs.
5332407 Emulze Junior emulze 0,5 6 měs.
5332421 Emulze Česnek emulze jako př. koření 6 měs.
0050037 Emulze báze s kurkumou emulze 1 6 měs.

Výhody emulzí oproti standardnímu koření

Emulze (extrakty přírodního koření emulgované ve vhodné tekutině) mají standardní vůni a chuť oproti přírodnímu koření.

Stejně jako extrakty koření se vyznačují nízkým mikrobiologickým znečistěním. Jsou charakteristické také menším úbytkem těkavých aromatických a barevných látek při skladování.

Jejich hlavní výhodou proti přírodnímu mletému koření jsou standardnost chuti a vůně, menší úbytek aromatických a barevných látek při skladování a nízký počet mikroorganismů.

Emulze se vyrábí ve dvou druzích:

Emulze koření – solo druhy:

Emulze koření – směsi

Informace pro odběratele

Po dohodě s odběratelem je možno vyrobit emulzi dle receptury nebo speciálních požadavků zákazníka tak, aby vyráběný produkt splňoval představu odběratele.

Minimální trvanlivost emulzí je 6 měsíců od data výroby.

Výrobky se skladují v suchých a čistých místnostech bez výrazných pachů, chráněny před účinky denního světla, při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti max. 70%.

Nabídka emulzí určených pro:

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

14.05.18

Zahájili jsme prodej cukru krystalu – pytle po 50 kg.

Prodej cukr krystal - pytle 50 kg

18.04.18

V pondělí dne 30.4.2018 a 7.5.2018 máme zavřeno.

Celozávodní dovolená

9.03.18

Informace k problematice rumového aroma.

Rumové aroma - současná situace