Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Octy a nálevy » Ochucené octy pro přípravu salátových zálivek

Ochucené octy pro přípravu salátových zálivek

Od června 2017 nabízí Aromka Brno nové výrobky v podobě ochucených salátových octů.

Jedná se o tyto octy:

Jedná se o 4% octy ochucené přírodními extrakty a vhodné k přípravě salátové zálivky, nebo k přímému ochucování zeleniny (formou pokapání).

Objem výrobků je 260ml.
Trvanlivost: 2 roky

Použití:

Základem našich salátových octů je ocet vyrobený přírodním procesem kvašení a naředěný na 4% koncentraci kyseliny octové.

Objednávky octů

V případě zájmu o objednávku ochucených octů z naší produkce kontaktujte obchodní oddělení.

Recepty na přípravu zálivky pomocí ochucených octů

Sálat ze zelí, mrkve a cibule:
Bílé zelí (200g) a 1 cibuli najemno nakrájíme, 2 mrkve nastrouháme najemno a zalejeme připraveným nálevem z cukru, soli a salátového octu. Promícháme a dle zvyklostí můžete přidat další koření.

Zelný salát s fazolí a chilli:
1 cibule, 200g fazolí, hlávka zelí, sůl, pepř, salátový ocet s chilli. Zelí nakrájíme na jemné nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s fazolemi dobře promícháme a přidáme buď octovou zálivku připravenou z našeho salátového octa, soli a cukru anebo stačí jenom lehce prokapat salátovým octem. Dle chuti lze přidat na dochucení
bylinky.

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

1.06.18

Ve středu 6.6.2018 od 12:00 hod., bude společnost AROMKA BRNO,s.r.o. uzavřena.

Ve středu 6.6. omezení provozu

28.05.18

V sekci ke stažení se můžete seznámit s naším Prohlášením o ochraně osobních
údajů.

GDPR - ochrana osobních údajů

25.05.18

Informace o novém rumovém aroma pro cukráře a pekaře a výjimce pro výrobce lihovin.

Rumové aroma a EU