Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Odeon » Třeboňsko

Třeboňsko

KONCERN ODEON, jehož součástí je i výrobní společnost Aromka Brno s.r.o. má svoje aktivity také v regionu Třeboňska, který je proslaven lázeňstvím, rybnikářstvím, rybařením a pro turistiku a cykloturistiku vhodnou krajinu plnou rybníků a mokřadů.

Portál Trebonsko.cz

KONCERN ODEON se dlouhodobě podílí na zabezpečování technického provozu portálu www.trebonsko.cz. V rámci portálu jsou k dispozici informace pro turisty, kteří se chystají na dovolenou na Třeboňsko.

Kromě faktických informací o regionu je zobrazována nabídka ubytování v Třeboni i v jejím okolí, informace o možnostech lázeňských pobytů a mnoho dalších praktických tipů pro dovolenou nebo výlet.

Třeboň INFO.CZ

Společnost ODEON a.s. je provozovatelem informačního portálu Třeboň INFO.CZ. Portál má v podtitulu heslo Třeboň pro všechny a jeho podstatnou část tvoří katalog služeb v Třeboni.

Rybářství Třeboň

Jednou z nejvýznamnějších společností regionu Třeboňska je největší rybářství v ČR – Rybářství Třeboň, v němž má ODEON a.s. vlastnický podíl. Hlavní produktem třeboňských rybářů je Třeboňský kapr, který získal ochranné zeměpisné označení původu Evropské unie.

Od června 2009 je v provozu nový portál, který má za cíl poskytnout všem zájemcům o zdravou stravu z masa sladkovodních ryb dostatečné informace o možnostech gastronomické přípravy pokrmů z Třeboňského kapra.

Aromka Brno nabízí specielní kořenící směs na ryby pod ochrannou známkou AROMEX.

Mezi recepty na www.trebonskykapr.cz najdete napříkald:

Tip na recept z kapra

Variace na smaženého vánočního kapra

Kapr o Vánocích je tradičně připraven v trojobalu. V rámci vánočních variací na tento recept, nabízíme tipy na různé ochucení kapřího masa a také návod na smažení kapra v těstíčku.

Kapr ve zlatých šupinách - Vánoční recept

Smaženého vánočního kapra můžete připravit v klasickém trojobalu, nebo se nechte inspirovat naším receptem na kapra ve zlatých šupinách.

Grilování Třeboňského kapra

Grilování sladkovodních ryb, tedy i Třeboňského kapra, je hlavně v době dovolených a letních pobytů čím dál populárnější. V našem článku se můžete dozvědět několik zajímavých tipů na grilování od odborníka na slovo vzatého – Petra Stupky.

Uzenářský kapr

Při přípravě kapra za použití uzenářských výrobků si můžete prověřit, že vůně slaniny a klobásové koření skvěle doplní chuť kapřího masa. Recept není ideální pro s kaprem spojované dietní stravování, ale určitě si pochutnáte.

Rybí krém s hráškem – rybí polévka dle vánoční tradice

Připravte si na štědrovečerní stůl jemnou krémovou rybí polévku s hráškem. Receptura vychází z lidových tradic.

Čína z kapra

Velmi netradiční úpravu kapra na způsob “číny” je opravdovou pochoutkou, kterou by si neměl nechat ujít nikdo z milovníků gastronomie.

Pečenáče z kapra

Na receptu na pečenáče z kapra si pochutnáte až po dvou až pěti dnech, po které je třeba nechat opečeného kapra odležet v láku.

Dušený kapr na šalvěji a rozmarýně

Historický recept na dušeného kapra na šalvěji a rozmarýně ukazuje, že dušení kapra je další možností, jak připravit chutnou sladkovodní rybu.

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

14.05.18

Zahájili jsme prodej cukru krystalu – pytle po 50 kg.

Prodej cukr krystal - pytle 50 kg

18.04.18

V pondělí dne 30.4.2018 a 7.5.2018 máme zavřeno.

Celozávodní dovolená

9.03.18

Informace k problematice rumového aroma.

Rumové aroma - současná situace