Aromka Brno s.r.o » Octy a nálevy » Nálev na zavináče, pečenáče a jiné druhy nakládaných ryb
Nálev na ryby obsahuje ochucený ocet s extrakty koření pro nakládání rybích výrobků (zavináče, pečenáče). Jedná se o přírodní produkt.
objem = 1l
obsah soli 10g/1000ml
Rybí filety nejprve necháme ve studené vodě 12 hodin máčet, poté vodu
slijeme.
Připravíme si zeleninu, kterou chceme na zavináče použít (cibuli, mrkev,
okurku a jiné), zelenina by se před použitím měla povařit. Pak už
připravujeme samotné zavináče, filet si rozložíme a vkládáme na něj
kousky zeleniny, poté svineme a sepneme párátkem.
Vkládáme do sklenice a můžete opět přidat zeleninu a nakonec zalijete
naším octovým nálevem na zavináče a necháte min. 5 dní na chladném
místě odležet.
Toto je základní recept na přípravu zavináčů, je možné je připravovat mnoha způsoby, zaleží pouze na Vás, který je ten váš nejlepší.
Kapra nakrájejte na menší kousky, osolte a obalte v trojobalu, tady v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance jako klasický řízek. Následně kousky kapra usmažte a nechte na papírové utěrce vychladnout.
Smažené kousky kapra vložte do sklenice, přidejte cibuli, případně chilli papričku a zalijte nálevem. Nechte ryby tři až pět dní uležet.
Nálev lze samozřejmě použít i na další rybí pochoutky, kde je možné použít ocet a směs koření.
Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.
Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané
k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aroma používají
pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a
ostatních potravinářských výrobků.
Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.
Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.
Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.
Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.
Octový čistič je kyselý čisticí prostředek určený k čištění a dezinfekci nerez povrchů, koupelnových ploch, vodovodních baterií, dřezů, dlažeb a dalších povrchů.
Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%.
Ochucené octy
Mapa webu ::
© Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English
Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa
2.12.20
Od 21.12. do 3.1. máme zavřeno.
30.07.20
Jaké výrobky na ke konzervaci, sterilování a zavařování okurek u nás můžete pořídit?
16.03.20
Vyjádření k současné situaci.