Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Octy a nálevy » Nálev na zavináče, pečenáče a jiné druhy nakládaných ryb

Nálev na zavináče, pečenáče a jiné druhy nakládaných ryb

Nálev na ryby obsahuje ochucený ocet s extrakty koření pro nakládání rybích výrobků (zavináče, pečenáče). Jedná se o přírodní produkt.

objem = 1l
obsah soli 10g/1000ml

Etiketa – Nálev na zavináče

Recept na rybí zavináče

Rybí filety nejprve necháme ve studené vodě 12 hodin máčet, poté vodu slijeme.
Připravíme si zeleninu, kterou chceme na zavináče použít (cibuli, mrkev, okurku a jiné), zelenina by se před použitím měla povařit. Pak už připravujeme samotné zavináče, filet si rozložíme a vkládáme na něj kousky zeleniny, poté svineme a sepneme párátkem.
Vkládáme do sklenice a můžete opět přidat zeleninu a nakonec zalijete naším octovým nálevem na zavináče a necháte min. 5 dní na chladném místě odležet.

Toto je základní recept na přípravu zavináčů, je možné je připravovat mnoha způsoby, zaleží pouze na Vás, který je ten váš nejlepší.

Pečenáče z kapra

Kapra nakrájejte na menší kousky, osolte a obalte v trojobalu, tady v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance jako klasický řízek. Následně kousky kapra usmažte a nechte na papírové utěrce vychladnout.

Smažené kousky kapra vložte do sklenice, přidejte cibuli, případně chilli papričku a zalijte nálevem. Nechte ryby tři až pět dní uležet.

Nálev lze samozřejmě použít i na další rybí pochoutky, kde je možné použít ocet a směs koření.

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

5.12.18

Informace k vánočnímu provozu ve společnosti AROMKA BRNO s.r.o.

Vánoční provoz

13.09.18

Od léta plníme nálev na okurky do nových lahví.

Nová lahev na nálev na okurky

1.06.18

Ve středu 6.6.2018 od 12:00 hod., bude společnost AROMKA BRNO,s.r.o. uzavřena.

Ve středu 6.6. omezení provozu