Aromka Brno s.r.o » Popis výrobků » Lihovinový karamel E 150 a
Pro označení karamelů se dříve používalo názvu kulér. Jedná se o přírodní barvivo vyráběné řízeným zahříváním cukru. Více o karamelech.
Stáhněte si nabídku všech výrobků společnosti Aromka Brno s.r.o. ve formátu .pdf. Objednávky vyřizuje obchodní oddělení.
Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.
Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané
k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají
pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a
ostatních potravinářských výrobků.
Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.
Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.
Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.
Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.
Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.
Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%.
Ochucené octy
Mapa webu ::
© Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English
Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa
21.12.18
Krásné prožití svátků vánočních v kruhu těch nejbližších
5.12.18
Informace k vánočnímu provozu ve společnosti AROMKA BRNO s.r.o.
13.09.18
Od léta plníme nálev na okurky do nových lahví.