Výrobky pro potravinářský průmysl

Aromka Brno s.r.o » Aktuality » Produkty pro masný průmysl

Produkty pro masný průmysl

Vážení odběratelé rádi bychom Vás blíže seznámili s produkty, které nabízíme pro výrobce masných výrobků.

Kořenící přípravky pro masný průmysl lze z hlediska naší výroby rozdělit do dvou skupin:

Kořenící emulze

Emulze koření představují aromatické a chuťové komponenty přírodního charakteru, jejichž chuťová síla a kvalita je standardizována a je možno je podle požadavku odběratelů i několikanásobně koncentrovat.

Základní druhy kořenících emulzí:

Co se týče použití, jak už sám název napovídá, tak emulze paprika sladká je převážně využívána tam, kde chcete docílit barevnosti svých výrobků, kdežto emulze paprikáš dodá vašim produktům kromě požadované barvy, ještě lehce pikantní chuť. Emulze konkrétního koření lze pak použít jako náhradu za přírodní koření.

Výrobky mají malou nevýhodu, a sice jsou konzervované, ale vzhledem k dávkování se nepřenese do konečného produktu nijak výrazné množství konzervantu.

Extrakt koření na pevném nosiči

Jedná se o vysoce mikrobiologicky čisté kořenící směsi nebo jednodruhové koření.
Výroba spočívá v nanesení extraktů koření na sůl a důkladné promíchání. Spolu s požadovanou chutí a vůní do výrobku také vstupuje určité množství soli, které je nutné zohlednit ve vaší receptuře.

Jednodruhová koření:

Směsi koření

Samozřejmě jsme schopni připravit kořenící směsi nebo emulze dle vašich požadavků a konkrétní receptury a technologie.

Všechny naše výrobky se vyznačují vysokou kvalitou, každá vstupní i výstupní surovina je kontrolována a zakládáme si na použití přírodních surovin.

Pošlete nám dotaz

Aromex - ochraná známka společnosti Aromka Brno s.r.o.

Potravinářské produkty

Seznam výrobků

Sortiment výrobků Aromky Brno pro ochucování, kořenění a barvení potravin.

Aromata

Aromata jsou přípravky obsahující vonné a chuťové látky používané k
ochucování potravinářských výrobků. Nejčastěji se aromata používají pro ochucování lihovin, likérů, aromatizovaných vín, cukrovinek a ostatních potravinářských výrobků.

Prášková aromata

Prášková aromata k aromatizaci potravinářských výrobků.

Výtažky

Konzervárenské výtažky se vyrábějí rozpouštěním přírodních silic nebo extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Používají se hlavně při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilizované zeleniny.

Emulze

Kořeninové přípravky na tekutém nosiči, určené k dochucování masných výrobků.

Extrakty koření

Sypké kořenící přípravky určené k ochucení potravinářských výrobků.

Karamely

Přírodní barviva – cukrové karamely se používají k barvení mnoha komodit v potravinářském průmyslu.

Nálev na okurky

Nálev na okurky - objednávky on-line

Octy a nálevy

Prodáváme kvasný lihový ocet 8% a 10%. Ocet kvasný lihový 1 litr Ochucené octy

Mapa webu :: © Aromka Brno s.r.o. .::. tel: +420 543 553 208
- držitel ISO 9001:2000 a 14001:2004 | Basic info in English

Aromka Brno s.r.o. je součástí KONCERNU ODEON
 Popis činností - KONCERN ODEON - www.odeon.cz
Menu Aromka Brno
Aromka Brno s.r.o.

Vídeňská 91
639 00 Brno
Mapa

Vyhledávání
Aktuality z Aromky

5.12.18

Informace k vánočnímu provozu ve společnosti AROMKA BRNO s.r.o.

Vánoční provoz

13.09.18

Od léta plníme nálev na okurky do nových lahví.

Nová lahev na nálev na okurky

1.06.18

Ve středu 6.6.2018 od 12:00 hod., bude společnost AROMKA BRNO,s.r.o. uzavřena.

Ve středu 6.6. omezení provozu