Želírovací směs v prášku

Kód: 9104
44 Kč / ks 39,29 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)

Želírovací směs v práškové formě je určena k přípravě domácích džemů a marmelád. Přidání želírovací směsi zaručí požadovanou konzistenci a správnou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Želírovací směs v práškové formě je určena k přípravě domácích džemů a marmelád. Přídavek želírovací směsi zaručí požadovanou konzistenci a správnou chuť.

1 sáček 100 g nahrazuje 330 g řepného cukru.

 

Složení: fruktóza, sladidla: erythritol a sukralóza, želírovací látka: citrusový pektin, regulátor kyselosti: kyselina citronová

Skladování: skladujte a uchovejte v suchu, chraňte před teplem, nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Použití: k přípravě domácích džemů, marmelád, ovocných rosolů a želé

Na 1 kg ovoce použijte 100g sáček. U ovocných rosolů je jeden sáček potřeba na 700 ml ovocné šťávy.

Upozornění: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

 

Výživové údaje:

energetická hodnota 941 kJ / 225 kcal

tuky 0g

 z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 88,3g

z toho cukry 48,4 g
bílkoviny 0 g
sůl < 0,1 g
vláknina 6,8 g

 

Návod na použití:

Jedno balení želírovací směsi lze použít na 1 kg ovoce. Nejdříve si připravte 1 kg očištěného ovoce, povařte dle potřeby do změknutí a pak přisypte sáček želírovací směsi. Společně vše vařte alespoň 5 minut, lze případně dochutit ještě kyselinou citronovou. Poté směs naplňte do čistých sklenic, které zavíčkujte, obraťte dnem vzhůru a nechte vychladnout.

Náš tip:

Pokud si chcete chuť svého domácího džemu vylepšit, můžete přidat některé z  našich aromat. Např. k jahodovému džemu se skvěle hodí vanilkové aroma. Višňový džem si báječně rozumí s  rumovým aromatem (v nabídce máme i nealkoholickou variantu), meruňkový se slivovicovým. A můžete také kombinovat, třeba meruňkový džem s vanilkovým a rumovým aromatem. Skořicové aroma krásně doladí některé ovocné džemy, např. jablečný.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Hmotnost: 0.11 kg
Minimální trvanlivost: 18 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola