Zahajujeme on-line prodej našich výrobků. Spustili jsme veřejný testovací provoz eshopu. Je možno objednávat. Více...

Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky

Nejprodávanější

PET nalev na okurky
Nálev na okurky
Skladem (> 10)
Kód: 61
 
od 55 Kč / ks
(od 47,83 Kč bez DPH)
PET nalev na zeleninu
Nálev na zeleninu
Skladem (> 10)
Kód: 104
 
od 41,66 Kč / ks
(od 36,23 Kč bez DPH)
6 položek celkem
PET nalev na okurky
Nálev na okurky
Skladem (> 10 ks)
od 47,83 Kč bez DPH
od 55 Kč / ks

Nálev na okurky je koncentrát určený k domácí přípravě sladkokyselého nálevu na zavařování okurek.

+ další
Kód: 61
Nálev utopenci
Nálev utopenci
Skladem (> 10 ks)
od 39,97 Kč bez DPH
od 45,97 Kč / ks

Nálev na utopence obsahuje ocet ochucený extrakty koření.  Je určen k přímému použití, bez nutnosti ředit nebo jinak upravovat.

+ další
Kód: 66
PET nalev cervena repa
Nálev na červenou řepu
Skladem (> 10 ks)
od 37,95 Kč bez DPH
od 43,64 Kč / ks

Nálev na červenou řepu je vyrobený z octu kvasného 8% a lihových aromat (anýzové, fenyklové).

+ další
Kód: 121
PET nalev na zeleninu
Nálev na zeleninu
Skladem (> 10 ks)
od 36,23 Kč bez DPH
od 41,66 Kč / ks

Nálev na zeleninu obsahuje ochucený ocet s extrakty koření. Je určen jako základ k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilovanou zeleninu, houby.

+ další
Kód: 104
PET nalev na hermelin
Nálev hermelín
Skladem (> 10 ks)
od 86,90 Kč bez DPH
od 99,94 Kč / ks

Nálev na hermelín je vyrobený ochucením slunečnicového oleje. Je určen k přímému použití, bez nutnosti ředit nebo jinak upravovat.

+ další
Kód: 67
PET nalev zavinace pecenace
od 39,97 Kč bez DPH
od 45,97 Kč / ks

Nálev na ryby obsahuje ochucený ocet s extrakty koření pro nakládání rybích výrobků – zavináče, pečenáče, atd.

+ další
Kód: 522

Klíčem k tomu, aby zavařené okurky, zelenina či další lahůdky, měly tu správnou chuť, je použití kvalitního nálevu. V naší nabídce najdete  výrobky vhodné pro přípravu tradičního sladkokyselého nálevu pro zavařování (sterilaci) okurek, červené řepy a dalších druhů sterilované zeleniny. Nálevy učené pro domácí zavařování jsou vyrobené tak, abyste z nich mohli co nejsnadněji připravit  tradiční sladkokyselý nálev (recept na přípravu nálevu). Receptura pro výrobu nálevu na okurky vychází z dlouholeté tradice výroby nálevů v Aromce Brno, kde se v minulosti vyráběl i tradiční nálev na znojemské okurky. Vše je vyráběno pouze z přírodních surovin, bez přídavku chemických konzervačních látek. 

Nabízíme i nálevy pro přípravu oblíbených lahůdek – nálev na utopence nebo olejový nálev na nakládání hermelínu a dalších druhů sýru. Macerát na okurky a zeleninu se používá i pro přípravu nálevu na houby.