Zahajujeme on-line prodej našich výrobků. Spustili jsme veřejný testovací provoz eshopu. Je možno objednávat. Více...

Nálev na červenou řepu

Kód: 121 122 123 124 Zvolte variantu
43,64 Kč / ks 179,73 Kč / ks 905,91 Kč / ks 1 748,35 Kč / ks od 43,64 Kč / ks 37,95 Kč bez DPH 156,29 Kč bez DPH 787,75 Kč bez DPH 1 520,30 Kč bez DPH od 37,95 Kč bez DPH
Skladem (> 10 ks) Skladem (> 10 ks) Skladem (> 10 ks) Skladem (> 10 ks) Zvolte variantu
Varianta

Nálev na červenou řepu je vyrobený z octu kvasného 8% a lihových aromat (anýzové, fenyklové).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nálev na červenou řepu je vyrobený z octu kvasného 8% a lihových aromat (anýzové, fenyklové). Díky optimálnímu poměru anýzového a fenyklového aroma slouží k přípravě nálevu na sterilovanou červenou řepu.

Nálev je macerát, který se musí naředit, aby splnil svůj účel. Jeho použití je pak velmi jednoduché. Stačí obsah lahvičky nalít do směsi připravené dle vašich chutí a zvyklostí (ocet, voda, sůl, cukr) a promíchat. Pak už můžete nalévat do sklenic s červenou řepou.

Varianty balení:

  • malé balení - 260ml (PET láhev)
  • velká balení - kanystr 5l, 10l

NÁVOD NA POUŽITÍ: Před použitím protřepat. V 5 l pitné vody rozpustíte 0,1 kg soli a 0,5 kg cukru, přidáte 1 litr octa a přimíchejte nálev na červenou řepu v balení 260 ml. Připravíte tak 6l nálevu.

V této řadě produktů na nakládání nabízíme také nálev na okurky vhodný ke sterilaci okurek nakladaček, případně hub a také nálev na zeleninu určený k přípravě nálevu na konzervování jednodruhové zeleniny (např. paprika) nebo zeleninových směsí typu čalamáda.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky
? Použití: nakládání zeleniny, domácí výroba
? Pro výrobu: sladkokyselého nálevu, nálevu na červenou řepu
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Dávkování: 260ml / 6 litrů nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: