Nálev na zeleninu

Kód: 104 118 119 120 Zvolte variantu
41,66 Kč / ks 171,80 Kč / ks 866,24 Kč / ks 1 670,98 Kč / ks od 41,66 Kč / ks 36,23 Kč bez DPH 149,39 Kč bez DPH 753,25 Kč bez DPH 1 453,03 Kč bez DPH od 36,23 Kč bez DPH
Skladem (> 10 ks) Skladem (> 10 ks) Skladem (> 10 ks) Skladem (> 10 ks) Zvolte variantu
Varianta

Nálev na zeleninu obsahuje ochucený ocet s extrakty koření. Je určen jako základ k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilovanou zeleninu, houby.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nálev na zeleninu je vyrobený z octu kvasného 8% a směsí extraktů koření. V nálevu jsou zastoupeny základní typy koření (pepř, nové koření, tymián, chilli a hřebíčku). Slouží k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilovanou zeleninu jednodruhovou (např. papriky, cibulky, kukuřice, mrkev, zelí) nebo sterilované zeleninové směsi (například typu moravanka, kunovjanka, čalamády). Použití nálevu dodá vaši zelenině jemně kořeněnou a pikantní vůni a chuť.

Nálev je macerát, který se musí naředit, aby splnil svůj účel. Do připravené směsi vody, octa, cukru, soli se přimíchá nálev na zeleninu, vše se zamíchá a takto hotový lák je připravený k použití.

Návod na použití nálevu: Před použitím protřepat. V 17 litrech pitné vody rozpusťte 0,6 kg soli, 2 kg cukru, přidejte 6,5 litru octa a přimíchejte nálev na zeleninu 260 ml. Připravíte tak 24 l nálevu.

V této řadě produktů nabízíme také nálev na okurky vhodný ke sterilaci okurek nakladaček, případně hub a také nálev na červenou řepu určený k přípravě nálevu na konzervování červené řepu.

Varianty balení:

  • malé balení - 260 ml, 1 l (PET láhev)
  • velká balení - kanystr 5 l, 10 l

Nálev je určen jako základ k přípravě nálevu na sterilovanou zeleninu, sterilované houby.

Složení: ocet kvasný lihový, výtažek koření

Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 106 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,03 g, bílkovinyく0,1 g, sůlく0,01 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky
? Použití: nakládání zeleniny, nakládání hub
? Pro výrobu: salátových zálivek, nálevu na houby, nálevu na zeleninu, sladkokyselého nálevu
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Dávkování: 260 ml / 24 litrů nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: