Výtažky pro konzervování okurek a zeleniny

Nejprodávanější

konzervarenske aroma I
 
od 1 140,09 Kč
(od 942,22 Kč bez DPH)
konzervarenske aroma III
 
od 776,49 Kč
(od 641,73 Kč bez DPH)
8 položek celkem
konzervarenske aroma I
od 942,22 Kč bez DPH
od 1 140,09 Kč / ks

Konzervárenské aroma č. I -  obsahuje vyváženou směs extraktů koření, které spolu s koprem vytváří tradiční českou chuť okurek nakladaček.

+ další
Kód: 50399
konzervarenske aroma III
od 641,73 Kč bez DPH
od 776,49 Kč / ks

Konzervárenské aroma č.III - k ochucování nálevu na sterilovanou zeleninu, jak jednodruhovou (např. papriky, cibulky) tak i zeleninové směsi nebo...

+ další
Kód: 50401
cibulove aroma 260ml
Cibulové aroma 60% 260ml
Skladem (>10 ks)
220,25 Kč bez DPH
266,50 Kč / ks

Přírodní cibulové aroma se používá k ochucování nálevů na zeleninu a zeleninové směsi, k ochucování studených i teplých omáček nebo do zálivky na...

+ další
Kód: 50507
cesnekove aroma
291,49 Kč bez DPH
352,70 Kč / ks

Česnekové aroma se používá k ochucování nálevu na sterilovanou zeleninu. Vhodné je i pro výrobu návnad pro ryby, můžete ho věnovat jako dárek...

+ další
Kód: 50510
Fenyklové aroma 70% 260ml
166,89 Kč bez DPH
201,94 Kč / ks

Tradičním použitím aroma je spolu s anýzovým aroma ochucování nálevu na červenou řepu. 

+ další
Kód: 50182
chilli aroma
Tip
Chilli aroma 70% 260ml
Skladem (>10 ks)
257,34 Kč bez DPH
311,38 Kč / ks

Přírodní chilli aroma se používá k ochucování nálevů na zeleninu. Je možné ho také použít k ochucování studených i teplých omáček nebo k...

+ další
Kód: 50509
koprove aroma
Koprové aroma 73% 260ml
Skladem (>10 ks)
408,51 Kč bez DPH
494,30 Kč / ks

Koprové aroma se používá k dochucování nálevů na zeleninu, zeleninové směsi, okurky, houby, studených i teplých omáček.

+ další
Kód: 50683
krennove aroma 260ml
Křenové aroma 60% 260ml
Skladem (>10 ks)
182,30 Kč bez DPH
220,58 Kč / ks

Křenové aroma se používá k ochucování nálevů na sterilovanou zeleninu, zeleninové směsi a k ochucování studených i teplých omáček. 

+ další
Kód: 50508

Pro nakládání okurek a zeleniny se v konzervárnách používají Konzervárenské výtažky (konzervárenská aromata), které jsou důležitou chuťovou součástí nálevů na okurky a zeleninu. Vyznačují se vysokým obsahem aromatických látek. Hlavním účelem je doplnit a zvýraznit typickou chuť okurek nebo zeleniny.

Vyrábí se rozpouštěním přírodních silic nebo přírodních extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Jak název napovídá, používají se hlavně v konzervárenském průmyslu při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilované zeleniny. Všechny výtažky jsou vyráběna pouze z přírodních aromatických látek. Výhodou použití výtažků je úspora koření, snadné skladování, čirý nálev, jednoduchá aplikace.

Výtažky jsou z hlediska technologie výroby konzervárenská aromata, která jsme vzhledem k významu použití vyčlenili do samostatné kategorie. Jsou určeny pro velkoobjemovou potravinářskou výrobu. Pro koncové spotřebitele k domácí výrobě nálevů na okurky a zeleninu jsou určeny nálevy