Výtažky pro konzervování okurek a zeleniny

Nejprodávanější

konzervarenske aroma I
 
od 1 132,29 Kč / ks
(od 935,78 Kč bez DPH)
konzervarenske aroma III
 
od 770,50 Kč / ks
(od 636,78 Kč bez DPH)
8 položek celkem
konzervarenske aroma I
od 935,78 Kč bez DPH
od 1 132,29 Kč / ks

Konzervárenské aroma č. I -  obsahuje vyváženou směs extraktů koření, které spolu s koprem vytváří tradiční českou chuť okurek nakladaček.

+ další
Kód: 50399
konzervarenske aroma III
od 636,78 Kč bez DPH
od 770,50 Kč / ks

Konzervárenské aroma č.III - k ochucování nálevu na sterilovanou zeleninu, jak jednodruhovou (např. papriky, cibulky) tak i zeleninové směsi nebo...

+ další
Kód: 50401
cibulove aroma
Cibulové aroma 60% 260ml
Skladem (>10 ks)
217,72 Kč bez DPH
263,44 Kč / ks

Přírodní cibulové aroma se používá k ochucování nálevů na zeleninu a zeleninové směsi, k ochucování studených i teplých omáček nebo do zálivky na...

+ další
Kód: 50507
cesnekove aroma
288,96 Kč bez DPH
349,64 Kč / ks

Česnekové aroma se používá k ochucování nálevu na sterilovanou zeleninu. Vhodné je i pro výrobu návnad pro ryby, můžete ho věnovat jako dárek...

+ další
Kód: 50510
Fenyklové aroma 70% 260ml
152,34 Kč bez DPH
184,33 Kč / ks

Tradičním použitím aroma je spolu s anýzovým aroma ochucování nálevu na červenou řepu. 

+ další
Kód: 50182
chilli aroma
Tip
Chilli aroma 70% 260ml
Skladem (>10 ks)
251,01 Kč bez DPH
303,72 Kč / ks

Přírodní chilli aroma se používá k ochucování nálevů na zeleninu. Je možné ho také použít k ochucování studených i teplých omáček nebo k...

+ další
Kód: 50509
koprove aroma
Koprové aroma 73% 260ml
Skladem (>10 ks)
405,98 Kč bez DPH
491,24 Kč / ks

Koprové aroma se používá k dochucování nálevů na zeleninu, zeleninové směsi, okurky, houby, studených i teplých omáček.

+ další
Kód: 50683
krenove aroma
Křenové aroma 60% 260ml
Skladem (>10 ks)
179,77 Kč bez DPH
217,52 Kč / ks

Křenové aroma se používá k ochucování nálevů na sterilovanou zeleninu, zeleninové směsi a k ochucování studených i teplých omáček. 

+ další
Kód: 50508

Pro nakládání okurek a zeleniny se v konzervárnách používají Konzervárenské výtažky (konzervárenská aromata), které jsou důležitou chuťovou součástí nálevů na okurky a zeleninu. Vyznačují se vysokým obsahem aromatických látek. Hlavním účelem je doplnit a zvýraznit typickou chuť okurek nebo zeleniny.

Vyrábí se rozpouštěním přírodních silic nebo přírodních extraktů koření v jemném rafinovaném lihu. Jak název napovídá, používají se hlavně v konzervárenském průmyslu při kořenění nálevů pro nakládání okurek a sterilované zeleniny. Všechny výtažky jsou vyráběna pouze z přírodních aromatických látek. Výhodou použití výtažků je úspora koření, snadné skladování, čirý nálev, jednoduchá aplikace.

Výtažky jsou z hlediska technologie výroby konzervárenská aromata, která jsme vzhledem k významu použití vyčlenili do samostatné kategorie. Jsou určeny pro velkoobjemovou potravinářskou výrobu. Pro koncové spotřebitele k domácí výrobě nálevů na okurky a zeleninu jsou určeny nálevy

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení