Nálev na okurky

Kód: 61 74 75 76 Zvolte variantu
59,36 Kč / ks 242,48 Kč / ks 1 226,40 Kč / ks 2 320,64 Kč / ks od 59,36 Kč / ks 53 Kč bez DPH 216,50 Kč bez DPH 1 095 Kč bez DPH 2 072 Kč bez DPH od 53 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
Varianta

Nálev na okurky je koncentrát určený k domácí přípravě sladkokyselého nálevu na zavařování okurek, připravíte z něj 24 l nálevu do okurek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nálev na okurky je vyrobený z octu kvasného 8% a směsí extraktů koření. Díky optimálnímu poměru koření (pepř, nové koření, bobkový list, tymián, chilli a hřebíčku) slouží k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilované okurky znojemského typu. Přítomnost koprové silice dodává nálevu koprovou chuť typickou pro naše tradiční okurky.

Okurkový nálev je macerát, který se musí naředit, aby splnil svůj účel. Do připravené směsi vody, octa, cukru, soli se přimíchá nálev na okurky, vše se zamíchá a takto hotový lák na okurky je připravený k použití. Snadno tak vyrobíte nálev na okurky za studena.

Návod na použití: Před použitím protřepat. V 17 litrech pitné vody rozpusťte 0,6 kg soli, 2 kg cukru, přidejte 6,5 litru octa a přimíchejte nálev na okurky 260 ml. Připravíte tak 24 l nálevu do okurek.

Podívejte se na náš podrobný recept na zavařování okurek a jak s pomocí našeho nálevu do okurek snadno připravit skvělý sladkokyselý nálev na okurky.

V této řadě produktů nabízíme také nálev na zeleninu vhodný ke sterilaci jednodruhové zeleniny (např. papriky) nebo zeleninových směsí typu čalamáda a nálev na červenou řepu určený k přípravě nálevu na konzervování červené řepu.

Nálev na okurky je také vhodný ke sterilaci nebo zavařování čerstvých hub. Použitím našeho nálevu dostanou sterilované houby jemně pikantní chuť a koprovou vůni.

Varianty balení:

  • malé balení - 260 ml, 1 l (PET láhev)
  • velká balení - kanystr 5 l, 10 l

Nálev je určen jako základ k přípravě nálevu na sterilované okurky, sterilované houby. Produkt byl vyvinut na základě dlouholeté zkušenosti s výrobou nálevu na znojemské okurky ve spolupráci s tehdejším výrobcem znojemských okurek družstvem Znojemská okurka. 

Složení: ocet kvasný lihový, výtažek koření

Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 106 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,03 g, bílkovinyく0,1 g, sůlく0,01 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky
? Použití: nakládání zeleniny, nakládání hub, domácí výroba
? Pro výrobu: nálevu na okurky, salátových zálivek, nálevu na houby, sladkokyselého nálevu
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Dávkování: 260 ml / 24 litrů nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: