Nálev na okurky
Kód: 61 74 75 76 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Nálev na okurky je vyrobený z octu kvasného 8% a směsí extraktů koření. Díky optimálnímu poměru koření (pepř, nové koření, bobkový list, tymián, chilli a hřebíčku) slouží k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilované okurky znojemského typu. Přítomnost koprové silice dodává nálevu koprovou chuť typickou pro naše tradiční okurky.
Nálev je macerát, který se musí naředit, aby splnil svůj účel. Do připravené směsi vody, octa, cukru, soli se přimíchá nálev na okurky, vše se zamíchá a takto hotový lák je připravený k použití.
Návod na použití: Před použitím protřepat. V 17 litrech pitné vody rozpusťte 0,6 kg soli, 2 kg cukru, přidejte 6,5 litru octa a přimíchejte nálev na okurky 260 ml. Připravíte tak 24 l nálevu na okurky.
Podívejte se na náš podrobný recept na zavařování okurek.
V této řadě produktů nabízíme také nálev na zeleninu vhodný ke sterilaci jednodruhové zeleniny (např. papriky) nebo zeleninových směsí typu čalamáda a nálev na červenou řepu určený k přípravě nálevu na konzervování červené řepu.
Nálev na okurky je také vhodný ke sterilaci nebo zavařování čerstvých hub. Použitím našeho nálevu dostanou sterilované houby jemně pikantní chuť a koprovou vůni.
Varianty balení:
- malé balení - 260ml (PET láhev)
- velká balení - kanystr 5l, 10l
Nálev je určen jako základ k přípravě nálevu na sterilované okurky, sterilované houby.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nálev na okurky, zeleninu, houby a další lahůdky |
---|---|
? Použití: | nakládání zeleniny, nakládání hub, domácí výroba |
? Pro výrobu: | nálevu na okurky, salátových zálivek, nálevu na houby, sladkokyselého nálevu |
Minimální trvanlivost: | 18 měsíců |
Dávkování: | 260 ml / 24 litrů nálevu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.