Marináda s tekutým kouřem na maso a ryby

Marináda s tekutým kouřem na maso a ryby 

Milujete uzené, ale nemůžete se zbavit myšlenky, že uzení není příliš prospěšné pro vaše zdraví? Máme pro vás řešení v podobě tekutého kouře. Vytvořte si marinádu s tekutým kouřem na maso a ryby dle našeho receptu: tekuty-kour-200g

Ingredience na přípravu:

  • 1000 g masa 
  • 16 ml tekutý kouř 
  • 170 ml vody 
  • česnek dle chuti
  • sůl dle chuti

Postup na přípravu:

Maso v celku nebo nakrájené vložíme do vhodné nádoby, připravíme si 16 ml tekutého kouře a smícháme jej se 170 ml vody. Maso osolíme a potřeme česnekem po celém povrchu. Následně na maso nalijeme připravený roztok tekutého kouře a vody. Marinujeme v chladu v lednici 8 - 12 hodín. Poté maso pečeme.