Zeleninové aroma - cibulové a křenové aroma

Novinkou pro jaro 2019 jsou dvě nová aromata určená především konzervářům, ale samozřejmě i ostatním odběratelům. Jedná se o lihová aromata – cibulové a křenové, vyznačující se výraznou vůní a chutí a vhodné ke zvýraznění chuti nálevů nebo jiných potravinářských výrobků přidáním aromatické látky.

Lze samozřejmě využit i ve formě práškového aroma, tedy jako aroma nanesené na vhodný nosič – sůl, mouka. Nové výrobky doplňují naši řadu zeleninových aromat, které mohou sloužit ke zvýraznění chuti zeleniny v potravinářských výrobcích.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení