Kanystr s kohoutkem

Vypousteci ventil kanystrK našim plastovým kanystrům si můžete přiobjednat i praktický doplněk - výpusť s kohoutkem, která vám usnadní manipulaci s tekutinami.

Kanystr s kohoutkem  vám usnadní dávkování stáčených kapalin. Použití je velmi jednoduché: vypouštěcí ventil se našroubuje místo klasického víčka, kanystr se umístí vertikálně na vyvýšené místo a otočením kohoutku se vypouští obsah.

Výpustný kohout je praktický nejen pro jednoduché načerpání potřebného množství vody, ale umožňuje i využití kanystru např. jako zdroje vody pro mytí rukou na zahradě, na cestách nebo tam, kde není k dispozici tekoucí voda z vodovodního řádu.

Kanystr na vodu s kohoutkem oceníte třeba při chataření, kempování nebo grilování v přírodě.Využít ho však můžete i na jiné tekutiny než vodu,kanystr-kohout např. ocet, mošty, oleje…. Pro svou nízkou hmotnost a snadnou manipulaci je oblíbený i v bezobalových prodejnách.

Doporučujeme pořizovat si kanystry na vodu raději nové, jen tak máte záruku, že jsou dokonale čisté a neobsahují zbytky žádných zdraví škodlivých látek.

V nabídce máme kanystry 5l, 10l, 20l a 25l. Nabízený vypouštěcí ventil je vhodný pro kanystry o objemu 20 a 25 l.