Emulze

Co je emulze? Emulze jsou aromatické prostředky přírodního původu určené k ochucování masných výrobků i dalších potravinářských produktů. Výhodou je snadná aplikace a rozmíchání s ostatními složkami konečného produktu. Jsou zcela mikrobiologicky stabilní. Zaručujeme stabilní obsah aromatických složek a neměnnou senzorickou kvalitu. 

Nejprodávanější

Paprikáš emulze
Skladem (>10 ks)
Kód: 5334002
 
od 327,15 Kč
(od 292,10 Kč bez DPH)
Paprika sladká emulze
Skladem (>10 ks)
Kód: 5332425
 
od 182,90 Kč
(od 163,30 Kč bez DPH)

Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

emulze scopex olihen
Krill G emulze
Skladem (>10 ks)
od 162,15 Kč bez DPH
od 181,61 Kč / ks

Emulze krill G na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad. 

+ další
Kód: 5332403
emulze scopex olihen
Scopex oliheň G emulze
Skladem (>10 ks)
od 186,30 Kč bez DPH
od 208,66 Kč / ks

Emulze Scopex oliheň na tekutém nosiči, určená pro výrobu krmení pro ryby a rybích návnad.

+ další
Kód: 5332404

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Emulze se vyrábí smícháním vodné fáze emulze s aromatickými látkami tak, aby vznikla homogenní směs. Nejčastěji nabízíme emulzi s přídavkem extraktu papriky, která plní funkci barviva a dodá vašim výrobků požadovanou barvu. Emulze jsou chemicky konzervované a to benzoanem sodným. 

Speciální skupinou jsou emulze pro rybáře, určené k ochucování krmiva nebo návnad na ryby. U těchto emulzí je použity jako nosiče i cukerné složky – glycerínu.