Nastavení
Sladké mandlové aroma se používá pro ochucování cukrářských výrobků, marcipánu a mandlových likérů. Dá se kombinovat s hořkomandlovým aroma.
Přírodní slivovicové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a likérů.
Čiré aroma slivovice určené pro výrobu, ochucení a aromatizaci alkoholických nápojů.
Aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci svařeného vína nebo medoviny.
Ovocné švestkové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů nebo vína. Je vhodné i k cukrářských účelům.
Třešňové aroma patří do kategorie ovocných aromat. Jedná se o tekuté aroma na lihové bázi s příchutí třešní. Aroma je vyrobené smícháním...
Přírodní vermutové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a likérů bylinného typu, také pro dochucování...
Aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácích koktejlů. Může sloužit i k přípravě domácí...
Zelené jablko aroma je určeno k ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a koktejlů. Je vhodné i pro cukrářské výrobky.
Aromata je možná prodávat pouze osobám starším 18 let. Vstupem do kategorie potvrzujete že je Vám 18 a více let.