Pálený cukr

Novinkou, připravovanou pro naše zákazníky, je rozšíření sortimentu výrobků vznikajících tepelnou karamelizací cukru. K současnosti nabízenému potravinovému a pivnímu karamelu přibude karamel-pálený cukr. Od prvních dvou se novinka liší hlavně tím, že se nejedná o barvivo a jeho použití je rovněž odlišné. Karamel pálený cukr je oranžovo hnědá viskózní potravina připomínající med s typickou sladkou chutí. Produkt je použitelný k ochucování bonbónů, pudinků, nebo kolových nápojů. V případě zájmu o více informací, neváhejte se na nás, prosím, obrátit.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení