Recepty

Nálev na papriky

Papriky ve sladkokyselém nálevu patří mezi oblíbené domácí pochoutky. Zavařování paprik je snadné, když máte po ruce kvalitní základ – a právě ten vám...

Zavařená cuketa jako okurky

Cuketu můžete snadno zavařit stejně jako okurky. S hotovým nálevem na okurky  od Aromky Brno bude mít příjemně pikantní chuť, krásně křupavou kon...

Mango likér - recept

Máme pro vás tip na ideální letní likér s osvěžující vůní a chutí manga. Díky mango aromatu a  několika kapkám oranžového barviva vám tento likér...

Nálev na feferonky a chilli papričky

Pokud hledáte dokonalý sladkokyselý nálev na feferonky nebo chilli papričky, máme pro vás snadné řešení! Naše nálevy Aromka Brno dodají vašim domácím ...

Nakládané žampiony

Lahodná delikatesa s dokonalým nálevem Nakládané žampiony jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje houby. Jsou skvělým doplňkem k masovým pokrmům,...

Nálev na kozí rohy

Poradíme vám, jak zavařit kozí rohy. Stejný postup můžete použít i pro nakládání beraních rohů.  Kozí a beraní rohy – rozdíly, které dělají chuť...

Nakládané okurky bez zavařování - recept

Nakládání okurek bez zavařování je méně pracný způsob konzervace okurek a také velmi jednoduchý.  Nakládaná okurka podle našeho receptu zůstane k...

Domácí likér Peprmintka - Zelená recept

Mezi nejoblíbenější likéry v Čechách rozhodně patří Peprmintka neboli Zelená. Připravili jsme pro vás recept na výrobu domácího likéru s mátovou chutí...

Recept na zavařování rajčat

Připravili jsme pro vás několik osvědčených receptů na ta nejlepší zavařená rajčata, ale i na pikantní nakládaná rajčata bez zavařování. Zavařená raj...

Zavařování dýně - recepty

Dýně ve sladkokyselém nálevu a´la Znojemské okurky Máme pro vás originální tip, jak zpracovat dýni - recept na zavařenou dýni ve sladkokyselém n...

Zálivka na okurkový salát

Okurkový salát je naprostá klasika, ať už ho máte v paměti od babičky nebo ze školní jídelny. Jedinečnou chuť mu dodává sladkokyselá zálivka na salát,...

Domácí halali - recept

Svíčková z halali Sváteční svíčkovou si připravuje snad každá česká domácnost. Zjednodušte si přípravu a zeleninový základ halali si připravte předem...

Harissa pasta - recepty

Harissa pasta Máte v oblibě pálivou chuť? Harissa je pálivá paprikovo - rajčatová pasta, kterou můžete použít do různých pokrmů jako např. guláše, om...

Marináda s vinným octem

Unikátní chuť vinného octa vynikne i v marinádě na maso. Dle typu masa můžete do marinády zvolit bílý, červený vinný ocet nebo balsamico. Červený vinn...

Nealko vaječňák - recept

Vánoce bez vaječňáku si neumí představit asi nikdo. A co takhle dětský vaječňák bez kapky alkoholu? Anebo nealkoholický vaječný likér, ale se stejně i...