Recepty na aromatizaci vín

Recept na sekt ochucený muškátovým aromatem

Sekt je oblíbeným aperitivem na celém světě. Pro zvýraznění květinové vůně a chuti sektu je ideální přidat muškátové aroma a hned máte originální přípitek pro vaši návštěvu. 

Ingredience na přípravu 500 ml:

Návod na přípravu:

K šumivému nebo perlivému vínu přidáme naše aroma a promícháme. Podáváme chlazené. Lze tak ochutit i bílá vína. 
Recept na červené víno ochucené dezertním vermutovým aromatem

Vermut je typ vína, který je obohacený o chuť bylin, má víc procent alkoholu a jemný přídavek cukru. S naším vermutovým aromatem si vermut vytvoříte jednoduše dle receptu přidaním do červeného vína.

Ingredience na přípravu 500 ml:

Návod na přípravu:

Nejprve rozpustíme dané množství cukru ve vodě. K červenému vínu přidáme vermutové aroma a cukerný roztok. Lze podávat chlazené i jako teplý nápoj.

Více informací naleznete v článku v rubrice blog s názvem aromatizace vín

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení