Octový nálev

Octový nálev se používá především k zavařování okurek, červené řepy, zelí, hub a dalších druhů zeleniny. Přidáním octa do nálevu dosáhneme kyseleného prostředí, díky kterému pak na zavařování zeleniny postačí teploty do 100 °C. Při přípravě sladkokyselého nálevu se smíchá a zahřeje odměřené množství vody, 8% octa, cukru a koření. Přípravu octového nálevu si můžete zjednodušit použitím kořeninových směsí a kořeninových výtažků. Místo jednotlivých druhů koření, lze použít konzervárenské výtažky nebo směsi koření obsahující všechna tato koření pohromadě.

Společnost Aromka Brno a.s. se tradičně zabývá výrobou kořeninových výtažků a macerátů - nálevů na přípravu sladkokyselého nálevu na okurky a nálevů určených pro sterilaci dalších druhů zeleniny a hub. Kromě nakládání zeleniny a hub se octový nálev používá i na nakládání uzenin, například utopenců. V naší nabídce najdete i hotový nálev na utopence. K výrobě nálevů používáme kvalitní lihový ocet a kořeninové výtažky pouze z přírodních surovin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení