Nakládání, konzervace, sterilování a zavařování okurek

V sortimentu výrobků společnosti Aromka Brno nejdete dva výrobky vhodné k zavařování, sterilování, konzervaci či nákládání okurek. Níže uvádíme základní popis a rozdíl mezi oběma výrobku.

Nálev na okurky

Prvním je nálev na okurky, což je macerát koření na nakládání okurek v 8% octu. Nálev nabízíme v 260 ml balení. Toto balení je možné použit na výrobu 24 l nálevu. Cena jednoho balení nálevu je 55 Kč/ks. Výrobek je určen převážně koncovým spotřebitelům k domácí výrobě nakládaných okurek. 

Výtažek na okurky

Druhým typem je konzervárenské aroma č.I okurky 70% obj., dříve známý jako výtažek na okurky.

Doporučené dávkování je 1 polévková lžíce na 10 nálevu nebo 1gk na 1000l nálevu. Hlavním odběratelem jsou konzervárny a zpracovatelé okurek nebo zeleniny. Jeho cena je 794 Kč/kg, včetně DPH a spotřební daně. Prodej tohoto výrobku je možný pouze po registraci na základě IČ společnosti.