Cukrářská aromata z nabídky Aromky Brno.
Ovocné meruňkové aroma - tresť se používá k ochucování lihovin, produktů pěstitelského pálení nebo v cukrářské výrobě k ochucování dortů a zákusků.
Rumové aroma do potravin určené k dochucování zákusků, dortů, cukrovinek, nápojů typu grog a dalších potravinářských výrobků.
Aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a produktů pěstitelského pálení typu brandy, koňak.
Ovocné hruškové aroma je vhodné k ochucování koktejlů a pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, aromatizaci produktů...
Ananasové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a likérů. Vhodné je i pro výrobu návnad pro ryby, můžete ho...
Banánové aroma patří do kategorie ovocných aromat. Jedná se o tekuté aroma na lihové bázi s příchutí banánu.
Borůvkové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma.
Borůvkové aroma patří do kategorie ovocných aromat. Jedná se o tekuté aroma na lihové bázi s příchutí borůvek. Aroma je vyrobené smícháním...
Ovocné broskvové aroma se používá především k aromatizaci a ochucování alkoholických nápojů, koktejlů a produktů pěstitelského pálení. Je vhodné i...
Ovocné citrónové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů a domácích koktejlů. Lze ho také použít jako...
Aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a vína. Tradičním použitím je výroba a ochucování likérů. Může se také...
Griotkové aroma je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů, likérů, vína a domácích koktejlů. Je vhodné i k cukrářským...
Aroma hořká mandle vyniká výraznou vůní a hořkou chutí mandlí a je určeno pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů. Je vhodné i pro výrobu...
Jahodové aroma je tekuté aroma bez obsahu lihu, jedná se o nealkoholické aroma.
Přírodní ovocné jahodové aroma je určeno k ochucování koktejlů a pro výrobu, ochucování a aromatizaci alkoholických nápojů a produktů pěstitelského...
Přírodní kakaové aroma je určeno převážně pro výrobu, ochucování a aromatizaci likérů. Je vhodné i k cukrářským účelům.
Nastavení