Ohlédnutí za létem a příprava na Vánoce

S končící okurkovou sezónou a se začátkem poslední části roku 2014 přichází čas na krátké ohlédnutí za nejdůležitější částí roku pro všechny konzerváře a vlastně celý konzervárenský průmysl. Letošní okurkovou sezónu můžeme, alespoň dle zvýšené poptávky po konzervárenském aroma na okurky (výtažek č. 1), kterou naše společnost AROMKA BRNO zaznamenala, označit za úspěšnou, a to i přes časté nezdary počasí.

Ale skončenou okurkovou sezónou určitě nezačíná čas odpočinku, naopak, plynule se přechází ke zpracování podzimní zeleniny a tedy zavařování zelí, různých čalamád, zeleninových směsí a červené řepy. A i tady Vám společnost AROMKA BRNO může nabídnout k tomu vhodná aromata – konzervárenské aroma č.III (výtažek č.3), anýzové a fenyklové aroma.

Vánoční aromata

A protože pro ostatní výrobce je podzim zahájením vánoční sezóny, rádi bychom vám nabídli tradiční vánoční aromata – rumové aroma, vanilkové aroma, punčové aroma, pomerančové aroma anebo také prášková aromata typu saromex – skořice, zázvor, perníkové koření.

Naše aromata, vhodná a typická na vánoční čas, jsou zárukou kvality a všeho, co očekáváte.

Na konec snad jenom přání, aby zbytek roku 2014 už nepřinesl žádné neočekávané události a všichni, abychom na jeho konci byli spokojení.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení