Cukrářská tresť

Cukrářské tresti jsou tekutá aromata, kterými se ochucují cukrářské výrobky jako jsou zákusky, dorty, cukrovinky nebo zmrzliny. Cukrářské tresti mohou obsahovat jak přírodní aromatické látky získané z přírodních surovin, tak také další aromatické látky, včetně syntetických. K běžně používaným cukrářským aromatům (trestím) patří tresť vanilková, kávová, citronová, rumová či punčová.

Společnost Aromka Brno a.s. patří k tradičním výrobcům aromat včetně cukrářských trestí. V naší nabídce najdete například rumové aroma cukrářské a vanilkové aroma.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení