Pro výrobu lihovin a alkoholických nápojů
Nejprodávanější

Oblíbená francouzská odrůda hodící se k výrobě ležáků, piv typu Ale, ale i pšeničného piva. Vyznačuje se velmi jemným kořeněným aromatem, s...

Jedná se o novou francouzskou odrůdu chmele s vysokým obsahem silic a vyšším obsahem alfy. Aroma červeného ovoce, v němž převládají jahody,...

Tento zámořský chmel dodává pivu květinovo-kořenité aroma s nádechem ostružin, manga a citrusů s nižší hořkostí. Používá se především pro studené...
Pro výrobu (dochucování) lihovin, likérů, medoviny, ginu, punče, griotky, grogu, slivovice a dalších alkoholických nápojů se používají lihová aromata. Výrobcům nabízíme výrobu aromat dle specifických požadavků, tak aby námi vyrobený produkt splňoval maximálně požadavky konkrétní výroby. K barvení lihovin se používá lihovinový karamel E 150 a.