Hostětínský ocet jablečný BIO
Kód: 50175Související produkty
Jedná se o jablečný balzamikový ocet vyrobený fermentací kvalitních jablek a následným zráním v dřevěných sudech. Obsahuje koncentrát z jablečné...
Detailní popis produktu
Jedná se o syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou, vyráběný výhradně kvašením jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření. Je tedy nepasterizovaný.
Jeho příznivé účinky jsou obdivuhodné, a proto se vedle jeho každodenního použití v kuchyni používá i jako doplněk stravy. Také se používá v kosmetice.
Jablečný ocet je tradičním prostředkem, který je účinný na řadu potíží: například vydatně pomáhá při hubnutí, protože tělo zásobuje nezbytnými minerály - je bohatý na draslík, sodík, fosfor, vápník a stopové prvky.
Zastavuje průjmy, zlepšuje okysličování krve, je to střevní dezinfekce na různé parazity a snižuje srážlivost krve.
Jablečný ocet urychluje metabolismus, pročišťuje organismus, pomáhá zpracovávat tuky, vhodný je na koupele rukou a pleti i pro oplachování vlasů po umytí, kterým dodá lesk.
Složení: 100% jablečný ocet v BIO kvalitě.
Obsah kyseliny octové: 5%
Balení:
- 500 ml skleněná láhev
Nutriční údaje na 100 ml:
Energetická hodnota 65 kJ / 16 kcal
Tuky 0 g
Sacharidy 0,5 g
z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0,1 g
Výrobce: Moštárna Hostětín s.r.o.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Minimální trvanlivost: | neomezena |
Jedná se o ocet vyrobený z bílého vína, neboli bílý vinný ocet, který zraje v dřevěných sudech. Ocet je pasterován, aby bylo dosaženo vysoké...
Ocet z červeného vína je vyráběn přirozeným kvašením ušlechtilých červených vín velmi intenzivních chutí. Zráním v dřevěných sudech je dosaženo...
Jedná se o vinný ocet vyrobený z bílého vína v bio kvalitě, získaný přirozeným procesem kvašení, kdy se veškerý alkohol přemění na kyselinu octovou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.