Domácí výroba rumu tuzemák

Vůně tuzemáku je neodolatelná, ať už ho doma používáte při pečení, do koktejlů nebo jen tak. Došel Vám? Zkuste domácí výrobu rumu tuzemáku. Díky našim aromatům to zvládne každý. A navíc nemusíte nic vařit, příprava probíhá za studena.

Ingredience pro domácí výrobu rumu tuzemáku

Postup přípravy

Smíchejte alkohol s aromaty, následně přidejte karamel. Výsledná barva by měla být krásně zlatohnědá. Dle chuti je možno nepatrně přisladit cukrem. Řádně promíchejte a nechte 24 hodin odstát.

Pokud použijete alkohol s vyšší lihovitosti je nutné ředit vodou, nejlépe převařenou a přidávat až nakonec.

Jen připomínáme, že domácí tuzemák smí konzumovat pouze osoby starší 18 let a pijte s rozumem:)

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení