Volný ocet - prodej Brno, Praha

Nevíte, kde koupit volný ocet? V areálu Aromky Brno s.r.o. v Brně, ve Vídeňské ulici 91, prodáváme volný ocet  8%, 10% - někdy také nazývaný bílý ocet, případně 5% ocet do nádob zákazníků. Prodej probíhá tak, že si v provozní době našeho výdejního místa přijdete s vlastní nádobou (kanystr, pet lahev) a my vám ocet naplníme v požadovaném množství. 

Ocet odebírají brněnské jídelny, výrobny lahůdek, bezobalové prodejny a ostatní potravinářské výrobní provozy. Ocet je určen pro konzervování zeleniny, k přípravě salátů, omáček, dresinků, výrobě hořčice, kečupů, majonéz a podobných výrobků, k marinování všech druhů pokrmů.

kanystryJedná se o tradiční ocet vyráběný biologickým procesem kvašením lihu za pomocí octových bakterií.

Ocet 8% - je dodáván pro běžnou spotřebu v kuchyni a ve stravovacích zařízeních. Ocet je přibarven karamelem do žlutohnědé barvy.

Ocet 10%  – bezbarvý nebo také bílý se používá ke konzervaci všech druhů zeleniny, je také vhodný jako desinfekční prostředek pro potravinářské provozovny.

O využití bílého kvasného octa 10%, při úklidu v celé domácnosti, si můžete přečíst v našich článcích Bílý ocet na úklid - ekologicky a levněOcet do pračky a Ocet do myčky.

Ocet 5% - určený pro potravinářské provozy pro přímou spotřebu, není potřeba ho ředit.

Balení octa

Prodává se volný ocet do nádob zákazníka. Při prvním odběru vám rádi umožníme nákup vhodných obalů (kanystrů). V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Prodej s výměnou obalů - Praha, Brno

Další možností prodeje octa je tzv. prodej s výměnou obalů, který kromě Brna, probíhá i na odběrném místě v Praze. Při prvním nákupu si zakoupíte ocet i s kanystrem (10 l,20 l,25 l) a při opakovaném odběru (objednávce na e-shopu) probíhá pouze výměna obalů. Tedy přinesete prázdný kanystr a my vám vydáme octem naplněný o stejném objemu. V případě zájmu o prodej octa s výměnou obalů, nás neváhejte kontaktovat. Prodej octů s výměnou obalu je umožněn pouze registrovaným zákazníkům. 

Prodej v e-shopu 

V e-shopu standardně prodáváme ocet v PET lahvích o objemu 1 l a kanystrech o objemu 5 l, 10 l, 20 l, 25 l, který vám dopravíme standardní balíkovou přepravou. V případě zájmu o větší balení, než je k dispozici v e-shopu, nás kontaktujte.

Prodej octa v bezobalových prodejnách

Ocet, především bílý ocet 10%, dodáváme také do široké sítě bezobalových prodejen. Protože cena obalu a doprava může tvořit poměrně značnou položku v ceně nakupovaného octa, nabízíme vám možnost podívat se do naší mapy, zda nemáte prodejnu, kde je možné koupit ocet bez nutnosti platit dopravu, kousek od svého bydliště.