Nastavení
Nálev na červenou řepu je vyrobený z octu kvasného 8% a lihových aromat (anýzové, fenyklové).
Máte rádi houby ve sladkokyselém nálevu? Pro ten nejlepší nálev na houby jsme pro vás připravili macerát pro přípravu octového láku na houby se...
Nálev na okurky je koncentrát určený k domácí přípravě sladkokyselého nálevu na zavařování okurek, připravíte z něj 24 l nálevu do okurek.
Nálev na ryby obsahuje ochucený ocet s extrakty koření pro nakládání rybích výrobků – zavináče, pečenáče, atd.
Nálev na zeleninu obsahuje ochucený ocet s extrakty koření. Je určen jako základ k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilovanou zeleninu, houby.
Nálev na utopence obsahuje ocet ochucený extrakty koření. Lak na utopence je určen k přímému použití, bez nutnosti ředit nebo jinak upravovat.
Extrakt koření Nové koření je určen k ochucování pekařských výrobků, omáček, uzenin, polévek, rybích pochoutek.
Extrakt koření Nové koření je určen k ochucování konzervárenských výrobků, výrobků masné výroby, omáček, polévek, rybích pochoutek, ochucování...
Bílý ocet 10% je koncentrovanější a není barven karamelem E150c, proto má průzračnou barvu. Vhodný také jako ocet na úklid, do pračky, myčky a...
Prodej octa 10% v kanystrech s výměnou obalu umožňuje opakovaný odběr octa registrovaným zákazníkům našeho eshopu s osobním odběrem na výdejním...
Kvasný lihový ocet o koncentraci 5% je určen pro potravinářské provozy k přímému použití bez nutnosti ředění.
Jedná se o čirý kvasný ocet lihový ochucený směsí sedmi bylin, a to jsou bazalka, kopr, bobkový list, petrželka, majoránka, estragon, saturejka a...
Kvasný lihový ocet 8% pro nakládání okurek a zeleniny, přípravu zálivek do salátů ochucování omáček a další využití.
Prodej octa 8% v kanystrech s výměnou obalu umožňuje opakovaný odběr octa registrovaným zákazníkům našeho eshopu s osobním odběrem na výdejním...
Jedná se o vinný ocet typu balsamico ochucený a obarvený karamelem. Díky sladkokyselé chuti se především používá k ochucování zeleninových salátů,...
Jedná se o ocet vyrobený z bílého vína, neboli bílý vinný ocet, který zraje v dřevěných sudech. Ocet je pasterován, aby bylo dosaženo vysoké...
Nacházíte se na straně 8 z 15.